Vásárlási információk

Áruházunkban az Önnek tetsző terméket, termékeket tegye a KOSÁR-ba. Az alapmennyiség be van állítva, minden esetben 1db.

Előzetes regisztráció nem szükséges, a pénztárnál kell adataikat megadni. Kérjük, a csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki, mert azok nélkülözhetetlenek a megrendelés feladásához. A vásárlói adatok megadását és az összefoglaló végén az általános szerződési feltételek elfogadását követően kattintson a „Rendelés megerősítése” gombra. Ezután küldünk Önnek egy visszaigazolást a megadott e-mailcímre.

Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, úgy a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 

Árak:

A webáruház termékeinél mindenkor a bruttó fogyasztói ár van feltüntetve, mely a hatályos törvények szerinti ÁFA mértékét magában foglalja.

15.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes, alatta egységesen minden választható szállítási módnál 890 Ft.

 

Az elállás joga:

Az elállási jog írásban, postai úton, vagy elektronikus levél (info@penztarcanet.hu) útján gyakorolható, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indokolás nélkül.
A postai úton, írásban történő jelzés alkalmával feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel a levelet, és a postára adás időpontját vesszük figyelembe 14 munkanapon belül.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A visszaküldött árut kérjük, ne utánvétellel adja fel. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

A visszaküldés menete:

  • a visszaküldendő terméket kérjük buborékos borítékba tenni (ha megvan még amiben érkezett akkor abba és úgy beletenni egy sima borítékba ami már megcímezhető)
  • a borítékba kérjük beletenni az eredeti számlát (amennyiben több terméket vásárolt és nem minden terméket küld vissza, úgy számla másolatot)
  • mellékelni szíveskedjen egy bankszámlaszámot a bankszámlához tartozó névvel (A termék megérkezését követően erre a bankszámlára utaljuk vissza a termék árát. Amennyiben a számlán szereplő minden termék visszaküldésre kerül úgy a számla végösszege kerül visszautalásra ami 890Ft-os kiszállítás díját is tartalmazza.)
  • mellékelni szíveskedjen továbbá egy telefonszámot az esetleges egyeztetések miatt
  • a borítékra a számlán szereplő nevet és címet kell írni (Leveleki Miklós E.V., 6500 Baja, Czirfusz Ferenc utca 18.)
  • a postán a feladáskor a Baján levő 47. számú csomagautomatába való küldést kell kérni (jelenleg így a legolcsóbb)
  • a csomag feladásakor kérni fognak egy telefonszámot: 30/303-6134 és egy email címet: info@penztarcanet.hu

 


Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz