Brifkó pénztárca

Női pénztárcáink egyik fajtája a brifkó pénztárca. Más néven nevezhetjük nagyméretű pénztárcának is. A brifkó pénztárcára leginkább jellemző, hogy nagyobb mérete miatt belső elrendezését tekintve több rekesz kerül kialakításra, például: 2-3 papírpénztartó, 10-13 kártyatartó, 4-5 irattartó.

Kiknek ajánljuk a brifkó pénztárca modelleket?

Olyan hölgyeknek ajánljuk a brifkó pénztárca használatát, akik több készpénzt hordanak maguknál vagy sok bankkártya méretű kártyával rendelkeznek. Manapság nagyon megszokottak lettek az üzletektől kapott törzsvásárlói kártyák, vagy a bevásárló központokban adott kártyák, amelyekkel akciókhoz juthatunk. Fontos, hogy ezek az irataink, kártyáink mindig rendezetten kéznél legyenek. Ezért nagyon praktikusak a brifkó pénztárcáink, hiszen ezekben a modellekben minden iratunk kényelmesen elfér.

Többféle felületi design

Legtöbb termékcsaládunk női modelljei között találhatunk brifkó méretű pénztárcát, különböző felületi design-nal. Ha a vásárló az egyszerűbb, de mégis nőies fényes bőrből készült, kellemes tapintású pénztárcákat kedveli, akkor figyelmébe ajánlom Sylvia Belmonte, Vester vagy Corvo Bianco termékcsaládjaink brifkó pénztárca modelljeit. Ha viszont szereti az egyedi mintázatokkal ellátott, lakkbőrből készített, esetleg a kövekkel díszített pénztárcákat akkor, a Nicole croco mintázatú, a Sylvia Belmonte virágmintás, vagy a Sylvia Belmonte Swarowski köves pénztárca lesz a tökéletes választás.

Méretük ellenére könnyen kezelhetőek!

A pénztárcák mérete különböző, de kb. átlagosan 17 cm x 10 cm nagyságúak. Nagyobb méretük ellenére könnyen kézben tartható, és tárolható termékek.

Kiváló ajándékötlet a brifkó pénztárca!

Mint minden pénztárcánk ezek is kiváló minőségű valódi marhabőrből készültek, hiszen a külső megjelenésen kívül fontos számunkra, hogy pénztárcáink minőségiek és időt állóak legyenek.
Mivel díszdobozban szállítjuk vásárlóink számára, ezért tökéletes választás ajándéknak szeretteink számára.

 

 

Termékek: 29 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése