Férfi pénztárca

Válaszd a stílusodhoz és szokásaidhoz illő pénztárcát

A férfi pénztárca vásárlásnál talán a legfontosabb szempont a használó egyénisége, szokásai, ruházkodása, amelyeket célszerű figyelembe venni a vásárlásakor.

  • Sportossan öltözködsz?

Ha például a pénztárca használója rendszeresen sportos ruházatot használ, ahhoz inkább egy natúr kikészítésű marhabőrből gyártott modell illik.

  • Leginkább öltönyt hordasz?

Minden nap öltönyt hord, egy elegáns kinézetű, növényi cserzésű, kicsit fényes felületű, marhabőrből készült fekete vagy barna színű terméket tudok ajánlani. Nagyon fontos, hogy praktikus modellt vásároljunk, ami a mindennapokban nagy segítségünkre lehet.

  • Szeretem a farzsebben hordani a pénztárcát!

A férfi vásárlók egy része nem tartja fontosnak a külső átkapcsoló nyelvet, vagy például a pénztárca a nadrágjuk farzsebében lapul. Így ezen típusú modellek  használata kényelmesebb számukra. Ezen vásárlók igényének kielégítésére nagy választékban tartunk külső átkapcsolófül nélküli modelleket. Ennél a típusnál is van igény laposabb pénztárca használatára. Ezért tartunk olyan pénztárca modellt, amelyben csak egy darab papírpénztartó rekesz, öt-hat darab kártyatartó hely található aprópénztartó nélkül.

  • Melyik férfi pénztárca a biztonságosabb?

A férfi pénztárca használók többsége a hagyományos elrendezésű, úgynevezett "fekvő" típusú modellt favorizálja. Ebből a fajtából is a biztonsága miatt a "pénztárca külső átkapcsolóval" rendelkezőt. Ez az átkapcsoló fül patenttal záródik és nagy mértékben megnöveli a pénztárcában tárolt irataink, kártyáink és készpénzünk biztonságát.

 

 

Termékek: 375 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése