Férfi pénztárca

Válaszd a stílusodhoz és szokásaidhoz illő férfi pénztárca modellt

A férfi pénztárca vásárlásnál talán a legfontosabb szempont a használó egyénisége, szokásai, ruházkodása, amelyeket célszerű figyelembe venni a vásárlásakor.

  • Sportossan öltözködsz?

Amennyben valaki szereti a természeközeli életmódot, a szabadidő sportokat, natúr kikészítésű, minőségi bőr alapanyaból készült terméket ajánlunk számára. A GreenDeed pénztárca család számtalan modelljének fedelére hobbi sportokat megjelenítő grafika került benyomásra. Ezek a modellek rendkívül népszerűek ezen hobbi sportokat kedvelő férfi vásárlóink között. Természetesen tartunk olyan kollekciót is ebből a márkacsládból ahhol a modellek fedelénke jobb alsó sarkába csak a közismert márkalogó került benyomásra.

  • Leginkább öltönyt hordasz?

Ha minden nap öltönyt viselsz, egy elegáns kinézetű, kicsit fényes felületű, minőségi marhabőrből készült, magasabb árkategóriájú fekete vagy barna színű terméket tudok ajánlani. Nagyon fontos, hogy praktikus modellt vásároljunk, ami a mindennapokban kényelmesen használható.

  • Szeretem a farzsebben hordani a tárcámat!

A férfi vásárlók egy része nem tartja fontosnak a külső átkapcsoló nyelvet, vagy például a pénztárca a nadrágjuk farzsebében lapul. Így ezen típusú modellek  használata kényelmesebb számukra. Ezen vásárlók igényének kielégítésére nagy választékban tartunk külső átkapcsolófül nélküli modelleket. Ennél a típusnál is van igény laposabb pénztárca használatára. Ezért tartunk olyan modellt, amelyben csak egy darab papírpénztartó rekesz, öt-hat darab kártyatartó hely található aprópénztartó nélkül.

  • Melyik férfi pénztárca a biztonságosabb?

A férfi pénztárca használók többsége a hagyományos elrendezésű, úgynevezett "fekvő" típusú modellt favorizálja. Ebből a fajtából is a biztonsága miatt szeretik használni vevőink a "pénztárca külső átkapcsolóval" rendelkezőt. Ez az átkapcsoló fül patenttal záródik és nagy mértékben megnöveli a tárcánkban tárolt irataink, kártyáink és készpénzünk biztonságát.

Pénztárcáink RFID védelme

Az utóbbi időben egyre több férfi pénztárcát gyártunk, melyeknél a fedél és a bélés közé biztonsági fém fólia van beépítve. Ez a biztosági fólia megakadályozza a tárcánkban tárolt bankkártyáinkon és egyéb fontos iratainkon levő információk eltulajdonítását. Ez egy nagyon fontos funkció, mivel a bankkártyáink számla infomrációit eltulajdonítva az adahalászok, akár nagyon sok pénzt is lehívhatnak bankszámlánkról.

 

 

Termékek: 276 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése