Lakk pénztárca

Legelegánsabb női pénztárca fajtánk közé tartozik, a fényes krokodil mintázattal készített női lakk pénztárca. A női lakk pénztárca termékek főleg nagyobb méretben találhatóak meg, de gyártunk egy-két kisebb fajta modellt is.

Női lakk croco pénztárca termékcsaládok

Három különböző márka pénztárcái között válogathatunk, ha a voksunkat emellett az igazán exkluzív pénztárca mellett tettük le.

Női croco mintás lakk pénztárca márkák

NICLOLE

LOREN

CAVALIERI

Nicole croco lakk pénztárca

Ezek a pénztárcáink az egyik legkeresettebbek a webáruházunkban. Ezért is a legtöbb krokodil mintás termék ez a termékcsaládhoz köthető. Jellegzetessége ezeknek a pénztárcáknak, hogy különböző méretű croco díszítéssel készült. A legapróbbtól kezdve a közepesen át a nagy méretig, sőt ha merészebbek vagyunk, választhatunk olyan felületet, amelyen váltakozó méretű a krokodil mintázat. A modellek fő színe a piros, és ennek különböző árnyalatai, mint a bordó, a vörös vagy akár az élénkpiros. Kialakítását tekintve kapható keretes elrendezésű, fedeles vagy akár körbe cipzáras modell is.

Loren croco lakk pénztárca

LOREN márkájú pénztárcáinkból jelenleg 3 különböző kódszámú termék kapható a webshopban. Ezeknek a pénztárcáknak a külső megjelenésére inkább az apró méretezésű krokodil minta a jellemző.

Cavalieri croco lakk pénztárca

Harmadik termékcsaládunk a CAVALIERI, amely egyben a legrégebbi termékcsaládjaink közé tartozik. A pénztárcák felülete a közepes krokodil mintázattal, vagy a nagyméretű krokodil mintázattal lett díszítve. A termékcsalád különlegessége, hogy nem csak a fő női pénztárca színekben kapható, hanem vásárlóink választhatnak a lila, pink, zöld, barna színek közül.

Legjobb ajándék szeretteinknek

Mivel a női lakk croco pénztárca kollekciók, a termékcsaládra jellemző, és a pénztárcához illő egyedi díszdobozba csomagolva szállítjuk vásárlóink számára.

 

 

Termékek: 18 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése