Horgász pénztárca

GreenDeed horgász pénztárca termékcsalád

Horgász pénztárca kollekciónk a GreenDeed termékcsaládunk modelljei közé tartoznak. Ezekre a pénztárcákra is, mint a termékcsalád többi modelljére is jellemző a letisztult, naturális külső divatos benyomatokkal. Rusztikus kikészítésű, valódi marhabőrből készültek, fontos szempont volt a tervezésnél, hogy pénztárcáink divatosak és egyben időt állóak legyenek.

Horgász pénztárcáink

A horgászat, általában a férfiak közkedvelt hobbija, ezért készítettünk elsősorban férfi pénztárcákat. A modellek több különböző felülettel rendelkeznek, a horgászok kedvenc „zsákmányainak” mintázatával.
Az alábbi motívummal ellátott termékek közül választhatnak:

harcsapontysüllőcsuka

Így minden horgászat kedvelő megtalálhatja a számára megfelelő pénztárcát. A külső design-on kívül a modellek különböző belső elrendezéssel készültek, valamint megtalálható külső átkapcsoló fül nélküli, vagy átkapcsolóval ellátott modell.

Nem csak pénztárca készült!

Horgász mintázattal nem csak pénztárcákat gyártunk, hanem irattartó modelleket is. Ezekben a termékekben több irattartó és kártyatartó rekesz került kialakításra, így minden iratunk, kártyánk egy helyen lehet, például: horgászengedély.

Horgász pénztárca RFID védelemmel

Legtöbb vásárlónk számára pénztárcaválasztásnál első számú szempont a biztonság. Manapság nem csak a „megszokott” zsebtolvajoktól kell tartanunk. A technológia fejlődésével a digitális lopás gyakorisága is megnövekedett. Ezért terveztünk olyan pénztárcákat horgász mintázattal is, amelyek RFID védelemmel vannak ellátva. RFID (Radio Frequency IDentification) védő fólia lett a pénztárca bélésébe belevarrva, így PayPass-os bankkártyáink és személyi igazolványunk biztonságban van, amíg ebben a pénztárcában tároljuk.

Remek ajándékötlet

Termékeinket a pénztárcához tökéletesen illő díszdobozba csomagolva szállítjuk kedves vásárlóinknak, így termékeink kiválóak ajándékozásra is. Remek ajándékötlet, olyan ismerősünk, szerettünk számára akiknek a legfőbb kikapcsolódás a horgászat.

 

 

Termékek: 43 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése