női alkalmi táska

A Sylvia Belmonte női alkalmi táska nagyon népszerű évtizedek óta hölgyek körében. A táskák kívülről kellemes tapintású szaténborítással lettek elkészítve, amely igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a termékeknek.

Női alkalmi táska jellemzői

Általában ugyanaz a belső elrendezés jellemző az összes táskára. A női alkalmi táska fedele igen erős mágnessel záródik, személyes tárgyaink biztonságának érdekében. Belül található továbbá egy nyitott zseb is. Használhatjuk vállpánttal, amelynek mérete 120 cm, vagy kézifogóval, ami 42 cm. A vállpánt és a kézifogó a táska külsejével megegyező színű és típusú anyagból készült. A külső felületi design azonban rengeteg variációban megtalálható. Szín szerint lehet választani fekete, világosszürke, sötétszürke, khaki és bézs színekben is.

Nem csak a színek változnak, a női alkalmi táska fényes szatén hajtási technikával vank különböző módon dekorálva. Sok modell fedele csillogó kövekkel van díszítve.

Egyetlen termékünknek más a belső elrendezése. (SY1661) Ez a táska ugyanúgy szaténból készült, a különbség, hogy ez egy keretes Sylvia Belmonte termék. Keretén csillogó köves gömbdíszítéssel. Ez a termék egy hosszú lánc vállpánttal rendelkezik, aminek hossza 124 cm. Belsejében egy zseb található. A modell fekete színben elérhető webáruházunkban.

Női alkalmi táskáink sokféle színben kaphatóak, ezért mindig megtalálhatjuk a ruhánkhoz éppen illő táskát. Tökéletes választás hölgyeknek, akik szeretnek operába, színházba és egyéb elegáns eseményekre járni, de ugyanúgy megfelelő esküvőkre, szülinapokra, vagy akár ajándékötletnek szeretteink számára.

 

Termékek: 9 tétel
/ page
Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Kosár megtekintése