Szállítási információk

Szállítás díja:

A szállítás díja egységesen 890 Ft minden szállítási mód esetén (házhozszállításnál, postán átvehető csomag esetén, MOL kútra, Coop pontra és Csomagautomatára kézbesített csomag esetén is).
15.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes.

Szállítási idő:

Munkanapokon 13 óráig beérkező megrendeléseket aznap feldolgozzuk és átadjuk kiszállításra.  A péntek délután és a hétvégén beérkező megrendeléseket hétfőn déleőtt dolgozzuk fel és még azanp átadjuk kiszállításra. Csomagjaink a feladást követően kettő munkanap alatt kiszállításra kerülnek.

Amennyiben szeretné ha másnap megérkezne a csomagja: Kérjük a rendelését legkésőbb 13 óráig leadni és a leadásakor a szállítási/számlázási adatok összegzésnél a megjegyzésbe beleírni, hogy egynapos kiszállítással kéri. A szállítás díja ebben az esetben sem változik.

Házhoz szállítás:

A MPL futár napközben 8-16 óra között az Ön által megadott szállítási címre fogja kiszállítani a csomagot. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagját, esetlegesen munkahelyi címet adjon meg ezért. Webáruházunkban vásárolt termékeket magyarországi címre szállítjuk ki. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult a csomagot átveheti.

Postán átvehető:

Csomagját az Ön által megjelölt Postán veheti át munkanapokon 9 órától. Az átvétel időpontjáról sms-ben fogja tájékoztatni a Posta, amennyiben a megrendelés folyamán megadta mobiltelefonszámát. Kérjük, vigye magával személyi igazolványát, és a posta által megküldött csomagazonosítót.

MOL kúton átvehető:

Ennél a szállítási módnál az Ön által megjelölt Mol benzinkútra fog megérkezni a csomagja. Az átvétel időpontjáról sms-ben fogja tájékoztatni a Posta, amennyiben a megrendelés folyamán megadta mobiltelefonszámát. Kérjük, vigye magával személyi igazolványát, és a posta által megküldött csomagazonosítót.

COOP postaponton átvehető:

Ennél a szállítási módnál az Ön által megjelölt COOP boltba fog megérkezni a csomagja. Az átvétel időpontjáról sms-ben fogja tájékoztatni a Posta, amennyiben a megrendelés folyamán megadta mobiltelefonszámát. Kérjük, vigye magával személyi igazolványát, és a posta által megküldött csomagazonosítót.

Csomagautomatán átvehető:

Ennél a szállítási módnál az Ön által megjelölt Csomagautomatába fog megérkezni a csomagja. Az átvétel időpontjáról sms-ben fogja tájékoztatni a Posta. A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors – a kapott kód és saját telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezenkívül napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Hogyan vegyük át a csomagunkat bemutató videó: https://youtu.be/gciWvaMRtFY

Csomag nyomkövetése:

A Magyar Posta által megküldött csomagazonosítót felhasználva csomagját nyomon követheti a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon, vagy a Magyar Posta mobil applikációján, mely IOS és Android, valamint Windows Phone operációs rendszerekre ingyenesen letölthető.

 


Ajánlom ismerősnek

Küldés Kilépés
Termék nyomtatása
Nyomtatás Kilépés
Kérdés a termékkel kapcsolatban

Küldés Kilépés
A termék a kosárba került
X
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz